Wie ik ben

Rob Lacroix
Stress coach

Ik ben Rob Lacroix, oprichter van Menselijk Rendement Coaching, geboren en opgegroeid in Amsterdam, 52 jaar oud, getrouwd, outdoor enthousiast, muziek liefhebber, hobbykok en coach. Na 10 jaar in Amstelveen gewoond te hebben, woon en werk ik nu in Almere, dat op ongeveer 20 minuten met de auto of de trein van Amsterdam en Het Gooi ligt.

Werkte 20 jaar in sales, om tot de conclusie te komen dat ik er wel goed in was, maar dat het tijd werd voor iets anders. Na lang en diep overdenken, werd het mij duidelijk dat mijn roeping te maken had met het helpen van mensen een beter functionerende en gelukkigere versie van zichzelf te worden.

Het feit dat zo lang als ik mij kan herinneren, familie en vrienden zich tot mij richtten met hun uitdagingen, op zoek naar hulp bij het zoeken naar een oplossing, en dat ik veel plezier ontleende aan het begeleiden, zal hier zeker een grote invloed op hebben gehad.

20 Jaar in corporate sales leerde mij wat stress is en ken ik de problematiek als geen ander. Ik weet hoe je niet met stress moet omgaan en hoe het wel kan. Door deze praktijkkennis te combineren met mijn officiële PostHBO opleiding tot coach, ben ik nu optimaal instaat om andere mensen te helpen die last hebben van stress.

 

Naast ruim 20 jaar werkervaring, een PostHBO opleiding tot Coach Practitioner en een opleiding tot Teamcoach breng ik mijzelf als instrument in. Als mens sta ik voor geven om, geven aan, respect, authenticiteit, oprechtheid, vertrouwen, professionaliteit, doelgerichtheid en menselijkheid.

 

Het is de combinatie van relevante ervaring, officiële opleiding en persoonlijke waarden die mij onderscheiden.

Wil je vrijblijvend meer weten over wie ik ben, hoe ik werk en wat ik als coach voor jou kan betekenen,
bel me op 036 – 848 34 77