Het

Pro-Active Coaching

effect

Voorpagina lagere text v2.png

Verbeter de Duurzame Inzetbaarheid door het verhogen van de flexibiliteit, de veerkracht, het aanpassingsvermogen van medewerkers en leer ze beter omgaan met werkstress en verandering.

Pro-Active Coaching is de logische aanvulling op de al bestaande 

onboardingprocessen, waarbij onboarding een stap verder wordt genomen.

Met de unieke aanpak van Pro-Active Coaching helpen wij HR afdelingen de flexibiliteit, veerkracht en het aanpassingsvermogen van hun medewerkers te versterken door ze beter te leren laten omgaan met (werkgerelateerde) stress en verandering. Daarnaast helpen we uw medewerkers door samen vast te stellen waar competenties dienen te worden aangescherpt en welke mogelijke veranderingen op de werkvloer nodig zijn voor een optimaal en duurzaam functioneren.

Daarmee draagt het ook bij aan een verbeterde productiviteit, betrokkenheid, passie en continuïteit.

Met de verbeterde employee experience zorgt Pro-Active Coaching ervoor dat medewerkers zich beter voelen en functioneren in hun (nieuwe) werkomgeving. En dus tot een verminderd perosneelsverloop en -uitval (lees verbeterde Duurzame Inzetbaarheid)

Als u meer wil weten over het effect van personeelsverloop en -uitval op uw organisatie en hoe Pro-Active Coaching u kan helpen de Duurzame Inzetbaarheid van medewerkers te verbeteren, vraag dan nu ons Ebook aan.

Bedankt, we sturen je het ebook zo spoedig mogelijk.