Wat is jouw passie?

Tijdens mijn postHBO opleiding tot Coach Practitioner aan de Alba Academie wist ik het al, dit was wat ik moest gaan doen, hier werd ik blij van, dit is mijn passie. Of zo als Wayne Dyer het omschreef, dit is mijn muziek die er gewoon uit moet. En dus ben ik mijn eigen coachpraktijk begonnen, Menselijk Rendement Coaching.

Ik ben er van overtuigd dat passie de sleutel is tot een gelukkig leven. Sommige zouden zeggen tot succes, maar wat is succes? Voor de een misschien waardering en voor weer iemand anders misschien veel geld. Voor mij is dat doen waar ik gelukkig van word. Coaching is mijn passie.

Ik ben erg benieuwd wat jouw passie is.

Passiebloem met tekst - Menselijk Rendement Coaching

#passie #geluk

RSS Feed
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.