Wat je kan leren van een kreeft als het gaat om stress.

Als coach is het belangrijk om op de hoogte te blijven van veranderende ideeën en inzichten en dus scan ik het internet voor informatie. En dan kom ik soms kleine pareltjes tegen. Zoals deze. Ik ken deze meneer niet en heb geen idee wat zijn visies op het leven zijn, maar dit korte verhaaltje is de moeite waard om naar te kijken.

In ongeveer 1,5 minuut geeft hij een diep inzicht in hoe je kan omgaan met stress. En het achterliggende idee is dat stress een signaal is dat je iets moet veranderen, moet groeien. Natuurlijk is een coachpraktijk de juiste plek om naar toe te gaan als je dat wil bereiken…..maar soms kan een verhaaltje over een kreeft ook helpen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=3aDXM5H-Fuw

 

 

 

Please reload

RSS Feed
Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Zoeken op tags

© 2019 by decrossmedia.nl