Moeite met het bereiken van jouw doelen?

April 3, 2017

 

 

Misschien vraag je jezelf af waarom je zo’n probleem hebt met het behalen van jouw doelen.

 

Er kunnen hiervoor verschillende redenen zijn. Een van de meest voorkomende redenen is dat jouw focus ligt op wat je moet opgeven of op wat jij zo moeilijk vindt op weg naar jouw doel, in plaats van op wat het bereiken van jouw doel jou gaat brengen.

 

Als je jouw focus legt op wat moeilijk is of zwaar, dan wordt het ook moeilijk en zwaar. Het mooie is dat jij er zelf invloed op hebt. Want als jij, door er op een bepaalde manier naar te kijken, er een negatieve lading aan kan geven, kan je er dus ook, door er anders naar te kijken, een positieve energie aan geven. En dat is de manier om je doelen wel te behalen.

 

Focus op jouw doel, visualiseer hoe het voelt wanneer je dat doel hebt bereikt en laat dat gevoel je dan leiden op weg naar je doel.

 

Succes start met de juiste gedachten.

Please reload

RSS Feed
Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Zoeken op tags

© 2019 by decrossmedia.nl