Stress? Ga wandelen in de natuur.

April 10, 2017

 

 

Mijn vrouw en ik zijn zo genaamde outdoor-types,of in het Nederlands buitenmensen. Dus voor ons was het geen verrassing. Elke keer als we door de bergen wandelen of zelfs als we gewoon een wandeling maken in de natuur in de buurt van ons huis, dan voelen we dat we voor dat speciale moment in staat zijn afstand te nemen tot wat ons privé of zakelijk bezighoudt.

 

Maar als je geen buitenmens bent, dan kan ik me voorstellen dat je wat sceptisch bent. Maar reeds in 2015 hebben onderzoekers bewezen dat we gelijk hebben. Wandelen in de natuur helpt, onder meer tegen stress. WIl je meer weten over een eenvoudige manier om met stress om te gaan click dan op de link om het artikel te lezen (engelstalig artikel).

 

 

Artikel in de The Atlantic Newspaper

 

En als je dan bent geïnspireerd, kijk dan eens bij jou in de buurt. Bij voorbeeld naar de wandelingen die zijn uitgezet door Staatsbosbeheer in een regio in de buurt of in een van de mooie plekken van Natuur Monumenten.

 

 

 

 

 

Please reload

RSS Feed
Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Zoeken op tags

© 2019 by decrossmedia.nl