Subsidie voor Duurzame Inzetbaarheid projecten

Duurzame Inzetbaarheid is een belangrijk speerpunt voor veel organisaties. Onderzoek naar, planning van en de uitvoering van projecten om de Duurzame Inzetbaarheid te verbeteren, kosten geld. De overheid komt hier gedeeltelijk in tegemoet, namelijk door EFS subsidies.

Wil je weten of jouw organisatie/project hiervoor in aanmerking komt, kijk dan voor meer informatie op:

http://overduurzameinzetbaarheid.nl/esf-subsidie-dit-jaar/

Mocht je willen weten wat Pro-Active Coaching kan doen voor de Duurzame Inzetbaarheid in jouw organisatie, kijk dan hier of neem contact op via 036 - 848 34 77 dan wel via info@menselijk-rendement.nl.


RSS Feed
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.